Johnny Hexburg - Garlic Ghost Pepper 125 ml
Pálivost: 5 z 5 (extrémně pálivé)
Složení:
Ocet, voda, cibule, papričky Ghost (19 %), česnek, cukr, bylinky a koření, sůl.
Kategorie: | E-shop |
---|---|
Pálivost: | 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️ |
Země původu: | Jižní Afrika |
Druh Chilli: | Ghost Pepper |
Ingredience: | Česnek |
Dokonalé spojení výrazného česneku a obávané papričky Ghost Pepper. Tato krémová omáčka je plná česnekové chuti a trefuje se přesně do pálivých tónů proslulé Ghost Pepper. Varování: Připravte se na dlouhý ohnivý nájezd!
Tato omáčka se díky své výrazné česnekové chuti a pořádné pálivosti skvěle hodí jako Marináda pro grilované maso (kuřecí křídla, vepřová žebírka nebo hovězí steaky), Dip k hranolkám, cibulovým kroužkům nebo zeleninovým chipsům, Pikantní základ do burgerů, sendvičů nebo wrapu.
Ghost Pepper (také známá jako Bhut Jolokia)
- Scovilleho stupnice (SHU): průměrně 947 500 (v rozmezí 855 000–1 040 000)
Tato „zlá“ paprička ve světě chilli je typická tím, že její pálivost nastupuje až 30 sekund až 1 minutu po konzumaci a přetrvává delší dobu. Existuje v různých barevných variantách. - Světový rekord (2007)
Johnny Hexburg omáčky jsou s láskou ručně vyráběny v Jihoafrické republice v malých dávkách, s chilli papričkami pěstovanými v Jižní Africe. Od svého vzniku v roce 2016 je Johnny Hexburg známý svou širokou škálou řemeslných chilli omáček pocházejících z rodinných a vlastních receptů, vyrobených z čerstvých surovin, plných chuti a aroma. Žádná z omáček není chuťově stejná, každá má svoji jedinečnou chuť.
Trvanlivost / Skladování:
Datum expirace uvedené na produktu se vztahuje na neotevřený produkt skladovaný při pokojové teplotě. Po otevření lze produkt uchovat nejméně 3 měsíce, pokud je skladován při teplotě pod 7°C. Před použitím dobře protřepejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.